Електроника и Телекомуникације

Електроника и телекомуникације

Svecom је присутaн у телекомуникацијама скоро од свог оснивања. На основу вишегодишњег искуства  запослених у овој области  и укључивањем  младих високо образованих људи иницирано је снажно учешће у том делу тржишта , што је послужило Svecom – у као основ за даљи раст фирме.

Главно опредељење је партнерски однос са произвођачима из домена најнапреднијих телекомуникационих технологија на домаћем и околним тржиштима.

Најважнији телекомуникациони програми су бирани по критеријуму напредних технологија, универзалности решења за пренос различитих типова података, високом степену поузданости и снажном систему подршке крајњим корисницима. То су:


Радио линкови најсавременије  WiMAX технологије  канадске компаније Redline Communications, оснивача WiMAX форума и лидера у производњи овог типа опреме


Corinex фамилија производа за пренос података високим брзинама преко електричних водова (PLC  – Power Line Communication технологија), коаксијалних и телефонских каблова


Coral фамилија најмодернијих претплатничких IP телефонских централа израелске  компаније Tadiran Telecom


Пројекти у телекомуникационом домену се реализују кроз партнерство са грчком компанијом Marac Electronics.


Svecom поред електронских уређаја испоручује и електронске материјале за израду штампаних плоча(PCB-Printed Circuit Board)  које имају широку примену у електронској индустрији.

Вишегодишњим значајним учешћем на тржишту, професионалним приступом,  избором реномираних испоручилаца, формирањем лагера за брзу испоруку, обезбеђењем  изузетно конкурентних цена, успели смо да изградимо круг лојалних купаца.

На лагеру имамо каширане бакарне ламинате(CCL-Copper Clad Laminate)  , на бази епокси –стакла, FR4, једностране и двостране са различитим дебљинама  слоја бакра и различитим дебљинама изолационог слоја ламината , високог квалитета и у пробраном  актуелном асортиману из богатог производног програма  светски познатог  произвођача.


Позивамо Вас да се на сајту Shanghai Nanya  упознате са широком понудом бакарних ламината за најразличитије намене, а ми смо спремни да на Ваш захтев у наш асортиман уврстимо нове производе.