КГХ

КГХ – сектор

Svecom је регионални партнер европских водећих компанија, из области изолација  ексклузивни, вишегодишњи дистрибутер фирме L´Isolante K-FLEX , Италија,  а из области термо-техничких инсталација, дистрибутер фирме Oventrop, Немачка.

Понуда високо квалитетних и  иновативних   производа,  који обезбеђују уштеду енергије, заштиту животне средине и омогућују једноставну и прецизну примену,  афирмише ове произвођаче и  код  најзахтевнијих купаца.


L´Isolante K-FLEX, италијански произвођач, постао је светски лидер у производњи еластомерних изолација са ћелијском структуром од синтетичког каучука које се примењују код грејања, хлађења, климатизације, соларних система, водовода и индустријских постројења.

Фокусиран на технолошке иновације и квалитет K-FLEX је постигао високе перформансе својих производа који имају важну улогу у контроли потрошње енергије и смањењу емисије штетних гасова чиме даје изузетан допринос заштити животне средине.

K-FLEX-ови материјали се издвајају погодношћу за примену у температурном опсегу од -200̊С до +175̊С, компатибилношћу за примену у срединама где се захтева висока безбедност, уз строга тестирања и неопходне међународне атесте, флексибилношћу и еластичношћу, погодношћу за разне намене и једноставну употребу, и високoм отпорношћу на ватру, кao и самогасивошћу која надмашује захтеве најстрожијих стандарда.

У сарадњи са компанијом 3М™, K-FLEX је проширио производни програм  материјалима за превенцију и заштиту од пожара /3М™ Firestopping /. Изолације из овог програма обезбеђују идеално решење за заустављање пожара /у индустријским, пословним и стамбеним објектима, хотелима итд./ комбиновано са изванредним карактеристикама термалне изолације.

3М™ је америчка компанија са дугом традицијом у иновацијама која се високо позиционирала на светском тржишту у великом броју технолошких области.

3М™ је препознатљив по супериорном квалитету производа и услуга, заснованом на способности да развије не само јединствене производе, већ и да успостави ефикасне и конзистентне производне системе и врхунску стручну подршку корисницима широм света.

У жељи да понудимо врхунску услугу обезбедили смо добро снабдевен лагер из разноврсног асортимана K-FLEX производа.

Од еластомерних изолација у понуди су цевне, плочасте и звучне изолације за различите области примене и по изузетно повољним ценама.

У понуди су и производи из палете 3М™ противпожарних баријера: адхезиви, цемент, испуне, манжетне и траке, намењене за обезбеђење заптивања и изолације приликом пожара.

Посебно истичемо одлично пријањање ових материјала у контакту са бетоном, металима, дрветом, пластиком и изолацијом каблова и њихову особину да обезбеђују заштиту од ширења пожара до 4 сата.

Сви производи поседују атесте европских и америчких акредитованих лабораторија.

Извршено је атестирање K-FLEX изолација на понашање при горењу у институту ИМС у Београду и добијени одговарајући извештаји о испитивању.

Спремни смо да заједно са Вама пронађемо најбоље решење за сваку конкретну ситуацију у примени свих типова изолација, укључујући и софтверску подршку за пројектовање.


Oventrop је немачки произвођач врхунских арматура за  климатизацију, грејање и хлађење , признат  као светски лидер у дизајну и иновацијама.

Арматуре, контролери и све друге компоненте примењиви су за све типове зграда уз
инжењеринг који економично повезује уштеду енергије и еколошки систем, у складу са европском  нормама.

Овентроп у свом производном програму има:
Термостатске и ручне радијаторске вентиле, термостате, преградну и регулациону арматуру укључујући и регулаторе диференцијалног притиска и преструјне вентиле, филтере за ЕЛ гориво, цеви Pе-X, Pе-X/Аl/Pе-Xc и PЕ-RТ/Аl/PЕ-RТ, прикључке за подно грејање са пратећом опремом, соларне колекторе и станице за повезивање са акумулаторима топле воде, вентиле и филтере за пијаћу воду, БМС системе и још много тога, детаљно приказано на  сајту произвођача.

Наш изазов је да, као део добро организоване  светске дистрибутивне  мреже  Oventrop система ,  обезбедимо поверење и лојалност наших купаца, а на Вама је да се одлучите за врхунске производе и услугу.

Захваљујући доброј пракси Oventrop-а да својим партнерима пружа изузетну техничку  подршку,  можемо да понудимо   специјализоване прорачунске програме за пројектанте.

Наш стручни тим је оспособљен да у сарадњи са Вама пронађе најоптималније решење како у пројектовању система  тако  и  у избору Oventrop арматура.

Обезбедили смо потврде о контроли производа које је издала Лабораторија за процесну технику са Машинског факултета у Београду.

Придружите се  нашем  изазову!