Svecom добио признање “ Звезда у успону 2015″, као један од истакнутих 10 глобалних партнера компаније Industrial Scientific

Svecom добио признање “ Звезда у успону 2015″, као један од истакнутих 10 глобалних партнера компаније Industrial Scientific

15.03.2016

Компанија Industrial Scientific, партнер Svecom-а у области уређаја за детекцију експлозивних гасова, одржао је прву конференцију са својим глобалним партнерима, у Питсбургу (Пенсилванија,САД), од 8. до 9. марта 2016. Циљ Конференције био је потврђивање посвећености Компаније својим партнерима, давање прегледа о новим долазећим производима, тура кроз нове производне погоне, дискусија о начинима за још ефикаснији заједнички рад, и упознавање са резултатима партнера у 2015. години. Конференција је почела добродошлицом и вечером упознавања увече 8. марта, настављена целодневном конференцијом одржаном у новом седишту Компаније, 9.марта.

Присутно је било 84 партнера из Европе, Средњег Истока, Африке, Северне Америке и Пацифичке Азије, из 58 партнерских компанија које су представљале 33 државе.

Додељена су признања за препознате најновије партнере који су показали позитивни раст и потенцијале у 2015. години, укупно за 10 компанија.

Svecom је сврстан у ових 10 компанија и добио је признање “ Звезда у успону 2015″.

About the author

Lazar administrator

Leave a Reply

4 × three =